Administratie

Voor u als ondernemer staat uw business centraal. Iedere dag wordt u geconfronteerd met nieuwe vragen en uitdagingen. Om steeds de juiste beslissingen te kunnen nemen is het belangrijk dat u snel inzicht hebt in de prestaties van uw onderneming. Een goede financiële administratie is hierbij onmisbaar. Het is een kompas dat op elk moment aangeeft of u nog op de juiste koers ligt en op welke punten u eventueel moet bijsturen.

Olff & Partners neemt ondernemers de financiële administratie uit handen. Hierbij zijn vele vormen mogelijk. Van geheel of gedeeltelijk uitbesteden van uw administratie tot detachering en online boekhouden. Daarnaast denken wij graag mee over organisatorische, fiscale en juridische vraagstukken binnen uw onderneming.

Wij beginnen met het bespreken van uw wensen en verwachtingen. Aan de hand hiervan maken wij een voorstel voor de inrichting van de financiële administratie en onze eventuele verdere dienstverlening. Zo krijgt u meer ruimte voor  de kern van uw werk: het ondernemerschap.